Избелване

Кабинетно избелване:

Задължително се извършва от лекар по дентална медицина или обучен медицински персонал в кабинет по дентална медицина. Изолират се венците, устните и бузите на пациента посредством гингивална бариера и устни екартьори, по предната повърхност на зъбите се нанася избелващ гел с много по-висока концентрация в сравнение с гелът за домашно избелване. Изчаква се 15-20 мин., като процесът може да се ускори посредством загряването на гела с ултравиолетова лампа.  Гелът се премахва и се отстраняват протекторите на венеца, устните и бузите.  Ако е необходимо процедурата може да се повтори отново след 10 дни. Резултатът също е отличен, но възможността за краткотрайна лека чувствителност на зъбите е по-голяма.

Домашно избелване:

Изработват се индивидуални назъбни шини в които е осигурено пространство за нанасяна на избелващ гел със сравнително ниска концентрация. Пациентът сам нанася гелът в шината и я поставя върху зъбите, премахва излишния гел, ако има такъв и носи шината определено време. Дневното време за носене зависи от концентрацията на гелът – от 30, 40 мин. до 1, 2 часа, а дори с някои гелове е възможно да се носят през цялата нощ. Продължителността на избелването е максимум две седмици. Постига се отличен резултат и рискът от последваща чувствителност на зъбите е минимален.

Преди и След

Отзиви за Процедурата

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate.

Evelyn Jimenez

5/5
Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi.

Debra Peters

5/5

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi.

Mark Martinez

5/5

Имате Интерес към Тази Процедура?

Запазете час през нашата форма, за да можем да направим пълна диагноза и да Ви предоставим денталната грижа, която заслужавате!

Call Now Button